Uuden levyn nimi julki

Big Whiskey and the Groogrux King on Dave Matthews Bandin tulevan levyn nimi. Levyn julkaisun pitäisi viimeisimmän tiedon mukaan tapahtua 2.6.

Nimen arvellaan olevan tribuutti yhtyeen edesmenneelle jäsenelle LeRoi Moorelle, joka oli kirjautunut antsmarching.org:lle käyttäjänimellä Groogrux.

Antsmarching.org on v. 2002 perustettu DMB:n epävirallinen fanisivusto. Se keskittyi alun pitäen fanien äänittämien keikkatallenteiden latauspaikaksi. Allekirjoittanut itsekin on sieltä muutaman keikan joskus tallentanut (varsinkin ne, joilla on itse tullut oltua). En enää muista millä nimellä siellä olin, mutta sen voin kertoa, että yksi sivuston perustajista on nimennyt kissansa viisinkertaisen Stanley Cup -voittajan Esa Tikkasen mukaan.

DMB:llä ei ole koskaan ollut virallista keskustelufoorumia, vaan fanit ovat niitä perustaneet ajan saatossa useitakin. Monet niistä ovat lopettaneet, mutta uusia syntyy aina. Yksi hiljattain lopettaneista on parhaana fanisivustonakin palkittu nancies.org. Antsmarching.org:n keskustelufoorumista on kasvanut maailman suurin epävirallinen bändifoorumi. Virallisistakin sen edellä on ainoastaan Oasis.

Mutta tänään, tänään otan lasillisen LeRoille, Groogrux Kingille!

LeRoi Moore – Spoon ;(

– Mika

Mainokset
Kategoria(t): Audio & Video, LeRoi Moore, LeRoi Moore 1961-2008, Live, Musiikki, Studioalbumit Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Uuden levyn nimi julki

  1. Olli sanoo:

    Mmm, veikkaan kyllä että LeRoi ei tuolla nimellä, jos yhtään millään, ole rekisteröitynyt AM.orgiin.

    Ainakin tuo Groogrux-username on rekisteröity vasta tuossa joitakin viikkoja sitten…

    Mutta loistava levynnimi jokatapauksessa ja taitaa olla tulossa levylle myös muutakin tribuuttia LeRoille kuin nimen puolesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s